TOMATOMAN!!!


Ni merupakan salah satu fav cartoon i masa kecik2 dulu..& sampai sekarang..buktinya...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tada!!!!

i lub Tomatoman..

amik gambar dalam pout Tomatoman pula..


tym kecik2 dulu mana ada rumah Tomatoman cam ni..paling2 pun main pondok2..i berazam untuk minta mYBiePo menghadiahkan I rumah Tomatoman cam ni sempena Valentine Day..boleh kan?hehe

Tu crita my Tomatoman..sekarang ni crita air panas pula..lebih tepat lagi air suam untuk mandi..huh..sejuk tul sini sepanjang minggu lepas..salji ja lum turun..cam di sayat-sayat ja..& i tanpa segan silu menjadikan heater c carmel sebagai mangsa untuk mendapat kehangatan tym mandi..hehe


nampak tu sayat-sayat yang kecik nun jauh d sana tu?

ni la sayat-sayat hut atau sayat-sayat checkpoint..
kalau mo tau dengan lebih lanjut google la sendiri..hehe



dan...
mppb

actually i don wanna talk 'bout dis..menyesakkan dada & fikiran ja..tapi ntah kenapa la jari i ni gatal sangat mo menulis pasal benda ni..pa2 pun, i rasa mppb kali ni merupakan mppb yang paling teruk yang pernah i ikut..silap di mana & silap siapa itu hanya yang mengetahui saja yang tahu tapi buat2 tidak tau atau malas mo amik tau..

mb kesilapan pihak pengurusan, mb silap ajk tertinggi, mb silap ajk selain ajk tertinggi, mb silap orang-orang baru, atau mb i ja yang rasa cam tu..

pa2 pun i juz ajk yang berada di bawah ajk yang berada di bawah ajk tertinggi ( ajk berjawatan paling kecik dalam organisasi & antara yang kecik secara fizikal juga..hehe )..pa la yang i boleh cakap..ikut ja la..i ni sedar diri juga..malas mo GK ( gila kuasa )..

well, tu suma kisah kehidupan minggu lalu..berkaitan dengan semua benda hidup & tiada yang mati..sekarang banyak lagi benda mo fikir..kenangan manis & kenangan pahit sememangnya ada kerana i masi hidup..

6 comments:

ZOoL said...

of coz bole..
tapi bukan utk kucing ah..hehe
cam mana bnda tu ble ada sna??
bie mo beli la utk d bilik..haha

Feefay said...

c stan pny keja la 2..utk mlm bdy ba tu..

ZOoL said...

mana dia dpt tu ney??
mantep jg mlm bdya ada tu..hehe

Feefay said...

dia dpt dr prasekolah..kan tema mlm bdy ari2 rancangan tv kanak2..so hiasan pentas dia cam bdk2 pny la..hiasan pentas kali ni mmg lawa..tangga 2 kna wat cam anak sg pas2 dinding 2 jd tebing ba2..mmg lw la..

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

ehem.. valentine day kita ada kls ganti.. :(


uii dgr2 ada kontroversi ko ngn kpli mlm jumaat tu..aiseh napa lah aku x tgk live.. hik3..

Feefay said...

aisehmen..lupa pl..napa la ko kes ingat..xpa la..srh dia p cni bw tomatoman..hehe

uiii..syg ko x p aritu..saksi utama c sapeq,ray,dina & boy ja..c akmal ngam2 smpi pas sy menggila tu..edisi khas tu tau..xda tau tym mppb sblm ni..akan dtg lum tau ada lg..tp budu ba c boy..dia mo cover dia tkt trs ckp sy meroyan..pdhal bkn sy mrh dia..hehe