Comments: (0)
Im' listening to...

NADIKU..
SABHI SADDI

Suara kisah kita
Yang sehalus sahutan di mata
Segala norma yang melena ku
Pada aroma syurga kita

Nan syahdu cinta menunggu
Sayunya kerna air matamu

Chorus
Nadiku bagaikan berlagu
Nantimu hentikan apa berlaku padamu
Yang ku temu
Hadirmu sambutlah damba dakapanku

Suria kasih kita
Yang berbisik gerimis serinya
Seindah frasa yang damaikan ku
Walau sezarah air mata

Biarku kucup wajahmu
Leburkan saja ia padaku





Salahkah? Betul ni salah? Salah / tidak ni? Cuba fikir betul2 dulu ba..Salah???MySpace

Menurut pendapat 'saya' (2010), x salah untuk mencuba sesuatu. Mana tau la cobaan kita tu membuahkan hasil. X perlu lah sangat2 lumayan. Cukup sekadar kehidupan kita berada dalam keadaan yang lebih baik.

Bila da berada dalam keadaan yang lebih baik daripada sebelumnya, janganla pula tamak & lupa diri, bangga diri & cakap besar, sombong & riak & takbur..please la..nyampah i ngan org gini MySpace. i pun harap i xda sifat2 gini..minta maaf la banyak2 klo ada juga terselit..

Pa2pun, i tau jg korang pening coz i lum masuk isi penting lagi ni..hehe..besa la..mesti ada mukaddimah sket..

As a student, i sememangnya perlu duit. My life bergantung sepenuhnya ngan 650 sahaja. Xda tempat untuk meminta. Nasib baik la masi ada tempat untuk mengadu mengadu d cni membawa maksud meluahkan rasa hati..bukan meminta duit ok..

Banyak benda mo cover..makan minum, minyak keta, beli barang2 praktikum, beli barang keperluan harian, bayar bil hp..berkakai juga la mo cover suma benda ni. Walaupun da kes limit makan, selalu makan biskut marie yg RM5.++ tp sangat banyak tu, megi & bubur especially utk isi perut tym malam, susah juga mo jimat. Broadband yang sangat2 perlu tu pun terpaksa terminate coz tul2 x mampu..huhu MySpace

Orang selalu fikir 650 tu banyak untuk student cam i. Syukur la ba juga ada. Tapi memang x cukup la pa lagi musim sekarang ni. Musim esaimen + praktikum + tesis + mqa mahal tau fail putih tu..d kgu ni RM8-9.++..bukan 1 mo beli..tapi banyak. Sepa yang senasib ngan i memang la merasainya. Kecuali la orang2 yang masih ditanggung parents.

Mo kerja part time x bole..so mesti cari alternatif len. Minimumkan hutang, tingkatkan pengurusan wangMySpace..tapi klo bole janganla berhutang tym sekarang ni..klo hutang keta / rumah bole la diterima. Klo bayar cash nanti kena kejar BPR..hehe

So, i dengan berani matinya coz sangat sengkek pada ketika ini, menjoinkan diri dalam satu bisnes bermodalkan RM100. Salahkah cuba? X salahkan..dari kita ja tu.

I malas mo taru testimonial walaupun memang ada orang da berpendapatan tinggi melalui bisnes ni. Biarla testimoni tu datang daripada i sendiri coz i tuan punya blog ni. Pa2 pun mesti usaha dengan cara yang betul. Bukannya i p mencuri / merompak bank pun / pa2 yang sewaktu dengannya.

Sepa2 yang senasib ngan i @pun yang x senasib tetapi ingin mencari side income, sila klik link ini..tengok2 la dl..klo berminat daftar la..


Make RM100 by just playing FB!
Join me now!


http://www.infinitydownline.com/?id=170907



Lum sampai 1 minggu, modal RM100 i da dapat cover balik MySpace . Sangat hepi coz bila da dapat balik modal, i x rugi MySpace. Sekarang ni otw utk mencari keuntungan. yeehaaa!!! So, cuba la..x salah mencuba kan..yang penting kita usaha..



Free Signature Generator
It's all 'bout love..


1. Cinta itu puisi buat pancaindera. Balzaq

2. Cinta itu dapat diumpamakan dengan pohon, tiap-tiap hari perlu disiram dan diberi pupuk yang berupa kesetiaan dan pengertian.

3. Cinta itu indah tetapi tidak setiap keindahan mengandungi cinta.

4. Cinta itu meminta perhatian kita semua, yang paling penting adalah keperibadian yang dimiliki. Tanpa keperibadian, maka cinta berlaku seperti angin pada waktu senja. J. Typson

5. Cinta meliputi sepenuhnya kehidupan wanita, ia adalah penjara & syurganya. Adelbert von Chamisso

6. Cinta adalah fajar perkahwinan dan perkahwinan adalah senja percintaan. Defnod

7. Cinta datangnya tidak diketahui, tetapi perginya meninggalkan bekas.


8. Cinta adalah ubat yang memberi dan menerima. Herbert Miler


9. Cinta melalui teleskop, cemburu melalui mikroskop. Josh Billings


10. Cinta tetap dapat bicara, walau bibir terkatup rapat. pepatah


11. Cinta yang sebenarnya mempunyai cinta tetapi tidak sudi memberikan cintanya.

12. Cinta itu adalah hal yang aneh. Apabila kita menggenggamnya lebih kuat ia mati, tetapi apabila kita menggenggamnya terlalu longgar ia lari.Herrit

13. Apabila kita tidak memiliki apa yang kita cintai, seharusnya ditulis pada awan dan dilukis pada air.

14. Orang memang mudah mencintai seadanya, tetapi sukar mencintai dengan bijaksana. Eramsky

15. Kegagalan cinta bagi wanita adalah saat kehancuran, sedangkan bagi lelaki hanya suatu pengalaman kerja.

16. Kita sering mendengar cinta itu buta, tetapi ternyata ia juga bisu dan tuli. ungkapan

17. Lelaki tidak lupa cintanya yang pertama, wanita tidak lupa cintanya yang terakhir. Paul Maurice

18. Pasangan yang serasi adalah pasangan yang sesuai nilai pandangan hidupnya . Kesesuaian itu menimbulkan kegembiraan yang akhirnya disebut percintaan. Sukarno

19. Pertengkaran adalah perencah penyedap percintaan. Terence

20. Seseorang yang suka merajuk dan lekas tersinggung selalu gagal dalam percintaan.

21. Seseorang tidak menaruh cinta yang sebenarnya apabila dia selalu tidak menyukai kesalahan-kesalahan orang yang dicintainya. Goethe

22. Tidak ada gunanya kehidupan seseorang tanpa hati dan tidak ada gunanya hati yang berdetak tanpa cinta.

23. Tidak ada sesuatu yang lebih indah di dunia ini seperti cinta seorang wanita yang bersuami, sayang sekali lelaki yang beristeri tidak pernah mengenalnya. Bernard Shaw

24. Wanita yang baru sahaja mengalami putus cinta mengeluh tanpa kesedihan, merintih tanpa kesakitan, tertawa tanpa kelucuandan menangis tanpa deraian air mata.

25. Apabila kita bersungguh ingin mencintai, kita perlu belajar memaafkan. Mother Teresa

26. Cinta tidak menyedari kedalamannya hinggalah menjelang saat perpisahan. Khalil Gibran

27. Genta bukanlah genta sebelum dibunyikan, lagu bukanlah lagu sebelum dinyanyikan, cinta di sanubari bukan lagi dipendamkan, cinta bukanlah cinta sebelum dipersembahkan! Oscar Hammerstein





Free Signature Generator
Comments: (0)
Best pula lagu ni..


Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku


video



Jumpa artikel best..bacala..berguna jg ni untuk menambah pengetahuan am..heheMySpace






ROMANTIC PHRASES THAT MAKE MEN FALL DEEPER IN LOVEMySpace
resource
http://www.ipislam.edu.my


Romantic communication is just one of the proven communication tools you can use to make your man fall madly in love and fulfill your heart's romantic desires. There is a lot of love-creating power in the romantic words that come out of your mouth. This article will reveals 70 romantic phrases you can start using today to make your man fall madly in love. You may not say these things phrased exactly the way I have written them, but if you want your man to be addicted to your love, you must speak to him with words that will melt the walls he has build around his heart.

Feel free to use any of the romantic phrases that best suit your communication style.

1. All I care about is being with you forever.
2. All the gold and diamond in the world are not enough to buy the love I have for you.
3. God created you for just for me.
4. I am addicted to your love.
5. I am crazy about you.
6. I cannot live without you.
7. I cannot stop thinking about you.
8. I did not mean to hurt your feelings.
9. I do not want to wake up from this wonderful dream with you.
10. I feel safe when I am with you.
11. I get lost in ecstasy when you make love to me.
12. I have finally discovered true love - you.
13. I love talking to you.
14. I love the way you **** **** to me.
15. I miss your hugs and kisses when we are apart.
16. I thank God for the day he brought you into my life.
17. I want to spend forever with you.
18. I will give anything to be with you.
19. I will give you my heart, my body, and my soul.
20. I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me.
21. I will rather be broke than trade your love for a million dollars.
22. I will travel a thousand miles to be with you.
23. I wish God had brought you to me sooner.
24. If anything happens to you, I will go crazy.
25. If I could I would **** **** to you a thousand times.
26. If I had to live life over again, I would live it with you.
27. If loving you is a sin, then let me be guilty.
28. If our love is blind, then I never want it to see the light of day.
29. Life without you will be like going to sleep and never having sweet dreams.
30. Loving you feels like heaven.
31. Loving you has made life even sweeter.
32. Loving you has made my life so full of joy and happiness.
33. My heart cries when we are apart.
34. You are my love, my heart, and my life.
35. No man has loved me the way you love me.
36. Nothing will ever stop me from loving you.
37. Ooh sweetie, you are so good to me.
38. Your warm hugs and your tender kisses are more precious than gold.
39. Talking to you is like sipping the most delicious wine - I want it to last forever.
40. The times we spend together are like precious gems that money cannot buy.
41. Time stops when you hold me in your arms.
42. When I am with you, my troubles seem to melt away.
43. When I look at you I see a man that I find irresistible.
44. Words are not enough to express how much I love you.
45. You are my prince.
46. You are my soul mate.
47. You are the most important person in my life.
48. You are the music that makes my heart sing.
49. You are the only man I ever want in my life.
50. You are the other half that makes me feel whole.
51. You are the perfect man for me.
52. You are the sweetest man I know.
53. You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul.
54. You bring so much joy and happiness to my life.
55. You love me gently.
56. You make me feel like a woman.
57. You make me feel so good I want to kiss you from your head to your toe.
58. You make me want you more each day.
59. You treat me like a princess and I love you with all my heart.
60. Your are the kindest man I know.
61. Your caring words touch the deepest part of me.
62. Your hugs and kisses melt my heart like chocolate ice cream on a warm summer day.
63. Your kisses are like warm chocolate on a cold winter night.
64. Your kisses are so good I feel tingles all over.
65. Your love is like a solid rock that will never break.
66. Your love is so good I can't get away even if I wanted to.
67. Your love warms my heart like the glow of a candle light in a midsummer night's dream.
68. Your loving whispers in a moon-lit night are like soothing wine, they put me in the mood.
69. Your smile is so comforting it makes my tears go away.
70. Your gentle touch sends chills up and down my spine.

MySpace

Xtau la betul ka benda2 ni boleh make men fall deeper in love. Buat la eksperimen sendiri. Ada juga yang terpaksa dicensored. Paam2 ja la..



Comments: (0)
Rindunyaaaaaa...
MySpace

Rindu mo update blog..
Rindu mo jalan2 cuci mata d blog orang len..
Rindu mo klik nuffnang..
Rindu serindu-rindunya..
bida eh~
MySpace

Ni suma pasal internet d institut. Kebanyakan benda kna blocked termasuklah YouTube, Scribd.com, blogs, dll. Kin panas..bagus x payah pasang internet sna..MySpace

Benci bila x dapat cari bahan untuk p&p..orang mo juga download lagu, cari gambar, download video, software, cari bahan untuk esaimen & tesis..x paam tul la otak2 orang yg memblocked segala2 ni..MySpace

Klo mo cakap pasal YouTube, i xda masa la mo tgk binatang bukan2 ni. Banyak lagi benda lain yang mo ditengok. Klo scribd.com pula, ntah la pa yg dorang takutkan ni. X terjangkau dek akal coz akal dorang ni xtau la jenis pa punya akal. Blogs? hmmmm..takut ada penyebaran fitnah kot..tapi, klo i, cam xda pula benda yg mo difitnah. i pun x hingin memfitnah ni. dorang ja kali terasa difitnah. Ataupun takut luahan perasaan orang lain boleh menggugat kedudukan sepa2 di institut tu. YM pun x boleh buka. heran2..MySpace

X cukup lagi kena kurung di institut, mo kurung orang lagi di alam maya..cam tikus kajian ja. Kena bagi makanan, tapi terkurung dalam sangkar. Cam eksperimen manusia pun ada. Manusia yang dikurung oleh manusia untuk tukar manusia yang dijadikan Tuhan cukup dengan sifat manusia jadi robot yang diprogram mengikut kehendak manusia.MySpace

Panjang tul pula i berleter. i memang x puas ati pasal ni. tapi hanya mampu tulis d blog ni ja..lagipun blog ni kan diari di alam maya..pa salahnya..nasib bek la d sekolah ni ada internet..boleh la i melepas rindu walaupun sekejap..i luv being at this school..yeyehMySpace