Terfikir untuk mengedit gambar2 tym praktikum..tapi, biarlah begitu..no editing..it's original..wanna show & share da happy tym wit u ol..

Praktikum kali ini sesuatu yg boleh dikatakan more happy, more sharing instead of more busy. Walaupun ada kejadian yg sangat x diingini berlaku, orang2 di sekeliling (especially guru2 & of course myBie) tetap memberi sokongan & dorongan serta semangat. Honestly, sokongan & dorongan sebegini seperti x pernah wujud semasa berada d institut. Dat's y i will missed this praktikum & da school.

Minggu2 praktikum x pernah sunyi daripada aktiviti; Festival Bakat Prasekolah, Hari Guru (Sukaneka dan Jamuan Makan Malam), jamuan perpisahan (rasanya2 jamuan ni diadakan setiap hari dalam 2 minggu terakhir..hehe), projek mengecat pentas & aktiviti makan. Minggu terakhir memang mantap hasil gabungan KPLI, my praktikum team, & team PBS..Sayang sekali team PISMK OUM x turut serta (rugi oo kmu..hehe)..jamuan, jamuan & jamuan..mengecat & makan..& lain2. Kadang2 sampai boleh lupa masalah yg ada. Well, i think it's good for me untuk melupakan sekejap masalah tu. It's better than screaming at midnight in da empty room which will make the others scared & think the new ghost arrived from the unknown place & stayed in one of da empty room in da hostel..hihi

Banyak cerita boleh dikisahkan dalam post ni..tapi i takut korang boring & terpaksa melayan cerita sampai abis..ataupun scrolldown ja untuk cari sesuatu yg x memboringkan..ataupun terus cari blog lain yg lebih mantap & menyeronokkan..apa2pun, i xkan meng'alkisah'kan cerita. Juz take a look at some pictures ok..

with Ckg Rosta
Sukaneka Hari Guru


GB yg spoting..
Sukaneka Hari Guru

Teka sepa ni..it's PK HEM..berusaha dalam game 'Jalan Atas Bata'..
Sukaneka Hari Guru

Pasangan yg spoting jg..
Sukaneka Hari Guru

with KPLI team, my class team, & PISMK OUM team
Jamuan Makan Malam Sempena Hari Guru

Puji la skit kerajinan kami..hehe
Mengecat pentas


Itu suma gambar aktiviti..ada lagi gambar lain..


Sila lihat ekspresi muka Sarah sebelum & selepas dapat gula2..


Sebelum

Selepas

Ada lagi..


Ekspresi lebih happy..hehe

Ni pula gambar budak kelas 5A



Selepas jamuan


I gatal hati untuk membuat ucapan sempena tamatnya Praktikum Fasa II di sekolah ni. Ucapan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua warga sekolah termasuklah GB, PK2, orang kantin, pak guard, tukang sapu dll yg x tersebut terutamanya guru-guru yg banyak membantu secara langsung mahupun x langsung sepanjang i menjalankan praktikum di sini. Jasa u ol dikenang sampai mati. x lupa kepada team2 yg sama2 menjalankan praktikum. Ucapan terima kasih juga dilayangkan buat pensyarah pembimbing major yang banyak membimbing, menegur, memperbetul, memberi gambaran & idea, membantu dll la (x larat mo sebut..banyak tul). Kepada murid-murid, tq coz selalu tolong angkat barang cikgu..hehe..walaupun kmurang ni selalu kin pening kepala, tapi itu x cukup untuk membuatkan cikgu x suka kamu suma. Sayonara..

p/s: terharu bila ckg & murid bsusah payah buat jamuan & dapat hadiah & ucapan yg memberi semangat daripada guru pembimbing serta hadiah & kad daripada murid2..tq suma..


Free Signature Generator

Free Signature Generator

2 comments:

aFiZaIeYzA said...

uiii...hbs suda ko praktikum ka??

fayneez said...

abis da..21 08 last day..